Aleph logo Katalog główny UMB
Aleph logo Zaloguj | Koniec sesji | Moje konto | Preferencje | Bazy | Nowości w katalogu |
Aleph logo   Przeglądaj | Wyszukaj | Lista wyników | Poprzednie wyszukiwania | Moja e-półka | Strona Biblioteki
 
 
Katalog główny UMB - Egzemplarze Powrót do porzedniej strony

Chemia żywności :praca zbiorowa.[T.] 1,Główne składniki żywności /pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.  Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.
 
Zasób:     
 


Studentom książki o statusie "Podręcznik" wypożycza się na okres 150 dni, zaś o statusie "Archiwum" na 60 dni.
Doktorantom książki o statusie "Podręcznik" i "Archiwum" wypożycza się na okres 150 dni.
Książki o statusie "Ubytek" niedostępne.

Wybierz rok Wybierz tom Wybierz podbibliotekę Ukryj wypożyczone egzemplarze
No Previous Page No Next Page

  Opis Status egzemplarza Termin zwrotu Podbiblioteka Kolekcja Sygnatura Kod kreskowy Numer akcesji
Zamówienie
Szczegóły

Archiwum Biblioteka Główna Magazyn 2/69841 UMB0137044 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Archiwum Biblioteka Główna Magazyn 2/69842 UMB0137045 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8992/2 UMB0137046 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8992/3 UMB0137047 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8992/4 UMB0137048 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8992/5 UMB0137049 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8992/6 UMB0137050 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8992/7 UMB0137052 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8992/8 UMB0137051 Akc.K-0311/2017
Szczegóły

Na miejscu Biblioteka Główna Czytelnia Studencka P/8992/1 UMB0137043 Akc.K-0311/2017
No Previous Page No Next Page