Aleph logo Katalog główny UMB
Aleph logo Zaloguj | Koniec sesji | Moje konto | Preferencje | Bazy | Nowości w katalogu |
Aleph logo   Przeglądaj | Wyszukaj | Lista wyników | Poprzednie wyszukiwania | Moja e-półka | Strona Biblioteki
 
 
Katalog główny UMB - Egzemplarze Powrót do porzedniej strony

Chemia żywności :praca zbiorowa.[T.] 2,Biologiczne właściwości składników żywności /pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.  Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2018.
 
Zasób:     
 


Studentom książki o statusie "Podręcznik" wypożycza się na okres 150 dni, zaś o statusie "Archiwum" na 60 dni.
Doktorantom książki o statusie "Podręcznik" i "Archiwum" wypożycza się na okres 150 dni.
Książki o statusie "Ubytek" niedostępne.

Wybierz rok Wybierz tom Wybierz podbibliotekę Ukryj wypożyczone egzemplarze
No Previous Page No Next Page

  Opis Status egzemplarza Termin zwrotu Podbiblioteka Kolekcja Sygnatura Kod kreskowy Numer akcesji
Zamówienie
Szczegóły

Archiwum Biblioteka Główna Magazyn 2/69843 UMB0137055 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Archiwum Biblioteka Główna Magazyn 2/69844 UMB0137054 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8993/2 UMB0137056 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8993/3 UMB0137057 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8993/4 UMB0137058 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8993/6 UMB0137060 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8993/7 UMB0137061 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki Biblioteka Główna Magazyn P/8993/8 UMB0137062 Akc.K-0311/2017
Szczegóły

Na miejscu Biblioteka Główna Czytelnia Studencka P/8993/1 UMB0137053 Akc.K-0311/2017
Zamówienie
Szczegóły

Podręczniki 05/09/24 Biblioteka Główna Magazyn P/8993/5 UMB0137059 Akc.K-0311/2017
No Previous Page No Next Page